I næsten 40 år har vi designet, produceret og solgt damemode i hele Skandinavien under navnet San Antonio. Til tider med så stor succes, at vi af Børsen er blevet kåret til gazelle virksomhed, som en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder.

Vi syntes at vi ville prøve noget nyt, og med vor nye beliggenhed  på Fredensborg Kongevej, har vi ud over mode, fået mulighed for at udleve vor passion for antik, interiør og delikatesser i den ene længe på 220 kvm, der er indrettet som butik.

Meget af vareudvalget er indkøbt i udlandet, og fås kun hos os - Mange af vore varer findes kun i det ene eksemplar. Det er derfor en god ide jævnligt at besøge os, for at se hvad vi nu har fundet.

Du vil også kunne finde vore døtres nye brand Perfectly Simple som ellers kun sælges i deres webshop www.perfectlysimple.dk. Perfectly Simple henvender sig til en yngre målgruppe, hvor hovedvægten er lagt på tidsløse modeller i lækre materialer såsom cashmere og silke.
  
Butikken har åben torsdag & fredag kl. 12 - 17 og lørdag kl. 11 - 15

Du kan se lidt fra Butikken:  TRYK HER
 
Lejlighedsvis vil der være andre spændende events. Send din e-mail adresse til info@no-58.dk og du vil løbende modtage nyheder i din indbakke.